Ga naar de jungle in Vietnam

In dit speelveld waan je, je in de jungle. Tussen alle begroeiingen door staan de meest unieke objecten. Een echt eye-catcher is de helicopter, een MI-2. Dit is één van de eerste objecten die Paintballgames Venhorst heeft aangeschaft. Naast de MI-2 helicopter staan er nog verschillende anderen voertuigen waaronder een rupsvoertuig en een grote oude vrachtwagen.

Eenmaal als je de begroeiing uit bent stuit je op een ander uniek deel van het speelveld, namelijk de grote natuurvijver. Over deze vijver staat een brug van 11 meter lang. Langs de vijver vind je bamboo huisjes en verschillende Vietnamese details. Want zeg nou zelf, wat is Vietnam zonder olifanten, apen, buddha’s en tuktuks? Een ander fenomeen uit Vietnam vind je ook in dit speelveld terug, namelijk tunnels. Tunnels waar men zich in kan verschuilen voor de grote vijand.

Vietnam is een speelveld voor maximaal 20 personen. Het spel wat hier het meest wordt gespeeld is ‘Hit the Gong’. Elk team heeft aan zijn zijde een gong staan. Het is de bedoeling dat je bij de tegenstander de gong raakt, dan win je het spel. Uiteraard kan het welbekende ‘Team Deathmatch’ hier ook gespeeld worden.

Kortom een super tof speelveld met een totaal andere ambiance dan de andere speelvelden. Kom ervaren hoe het is om in Vietnam te paintballen!

Bekijk ook onze andere speelvelden: